EnglishMagyarRomână
by Transposh - translation plugin for wordpress

Rólunk

Vállalatunk 2004-ben alakult meg, amikor a harcmüvészetekben jeleskedő, többszörös országos és világbajnok, Gombos Attila elhatározta, hogy eddigi ambicióját , kitartását egy olyan cég megalapitására és vezetésére irányitsa, amely a társadalom biztonságát, anyagi támogatását szolgálja, és, hogy ügyfeleit megvédje attól, hogy esetleges büncselekmény célpontjáivá váljanak.

Am hotărât să devenim campioni și în domeniul serviciilor de pază ca astfel să oferim servicii de calitate, promptitudine și eficiență.
A cég vagyonvédelmi tevékenysegét a romániai vagyonvedelmi 333/2003-as törénynek megfelelően folytatja.

A vállalat a megalapitása után, két éven belül országos szinten a hasonlo tevékenységü cégek között 4. lett, Maros megye szinten a legkiválóbb vagyonvédelmi cég. Megalapitása után egy éven belül megye szinten első helyet foglalt a vagyonvédelmi cégek között és jelenleg is ennek a helynek örvend. Ugyanakkor Románia összes megyéiben jelen vagyunk szolgáltatásainkkal. A regionális igazgatóságaink hálózata átfogja az ország egész területét.
A román tulajdonú cégek között sikerült kiemelkednünk és elnyernünk a szakmabeli cégek elismerését, a tudatos, komoly, szilárd erkolcsü magatartás és a szakmai hozzáértés által.

Szolgáltatásaink:

– pază umană
– monitorizare și intervenție rapidă
– gardă de corp
– transport valori
– automatizări
– sisteme antiefracție și antiincediu
– sisteme de pază perimetrală
– supraveghere video
– procesarea banilor
– atestări profesionale în domeniul pazei

Ami újdonságot jelent a szolgáltatások terén, és amit megye szinten cégunk vezetett be, az a gyalogos és gépkocsis járőrszolgálat a községekben és falvakban.
Relații în acest sens puteți obține de la asiguratorul nostru Ardaf și de la IPJ MURES.

Az alkalmazottak létszáma mára 500 fő fölé emelkedett. Jelenleg több mint 1300 objektumnak nyújtunk távfelügyeleti szolgáltatásokat illetve gyors kivonulást. Ezekhez az objektumokhoz még csatolódnak azok, amelyeknek védelmet szakmailag képesitett járőrökkel biztositjuk. Ezen cégek, hivatalok száma meghaladja a 200-at, és a hozzájuk tartozó objektumok száma jelenleg 1000 fölé emelkedett ország szinten, és folyamatos növekedésben van, ami bizonyitja szakmai elismerésünket illetve fejlődésünket.

 

Miért válassza a Gombos Security-t?

– Ani la rând am fost pe primul loc în județ în rândul societăților de pază
– De la inființare, societatea nu a suferit pierderi din cauza efracțiilor la obiectivele monitorizate
– Oferim cea mai largă gamă de servicii și, combinând un serviciu cu celălalt, atingem eficiența MAXIMĂ
– Experiența dobândită de-a lungul anilor ne face cei mai buni in domeniu
– Dispunem de dotări profesionale în domeniu și un parc auto impresionant
– Până in prezent peste 1500 de clienți s-au bazat și se bazează pe societatea NR. 1 din județ, de ce să nu fi și tu printre ei?

Miért ne örülhetnél mindig a te és családod biztonságáért az elso számú orzo-védo társaság biztosítása által?

Biztosítsd magad, hogy bármilyen órában védett otthonod van, akkor is, amikor szabadságon vagy, egy betörés elleni rendszer felszerelése és egy monitoring szerzodés megkötése által.

Számíthatsz ügynökeink gyors beavatkozására egy pánikgomb felszerelése és aktiválása révén. A speciálisan felkészített és felszerelt ügynökeink a sürgosségi esetekre rekordido alatt kiszállnak az On lakhelyére vagy oda, ahol On tartózkodik, abban az esetben, ha On rendelkezik egy „Personal tracking“ GPS berendezéssel!

Az Önök cége biztonságban van, csakis a Gombos Security ügynökei által biztosított orzo-szolgálaton keresztül. Ügynökeink, akik megfeleloen vannak felkészítve cégünk és a Gombos Martial Arts Sportegyesülettel közösen megszervezett tanfolyamjain keresztül, nagyon éberek és gyorsak, lévén, hogy lehetséges halálos és nem halálos fegyverekkel való felszerelésük.

Az orizet, az On videomegfigyeloi rendszerének állandó ellenorzésével a társaság diszpécserszolgálatán keresztül, az ideális társítás a leghatásosabb szolgálat elérésében.

Sürgosség esetén, kérjük hívja a diszpécserszolgálatot a 0730-040.802-as és/vagy a 0737-227.227-es telefonszámon vagy küldjön online üzenetet.
Kapcsolatokért, kérjük hívja a Titkárságot a 0730-040.801-es telefonszámon vagy küldjön online üzenetet.
Könyvelési problémák esetén kérjük, hívj a Könyveloséget a 0732-530.619-es telefonszámot vagy küldjön online üzenetet.

Ha használni szeretné szolgáltatásainkat, kitöltheti az online rendelési nyomtatványt, és mi a legrövidebb ido alatt felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Ha azt szeretné, hogy csatlakozzon a csapathoz, kérjük küldje el önéletrajzát a köbetkezö e-mail cimre: resurseumane@gombos-security.ro

Köszönjük

 

Referenciák

Fontoabb ügyfeleink:

hervis unilever umf_targu_mures umf_cluj triplast romgaz romcab remat registrul_comertului raiffeisen prorom png piraeus paneuro ocpi otp mures_mall cec cnas comodex matricon mitlv bt bancpost arabesque apele_romane anarz anaf alpine

Általunk biztosított események

Igényes kéréseknek tudtunk eleget tenni, amikor kifogás nélküli eseményeket, rendezvényeket, megakoncerteket szervezünk, itt megemlítjük:

– Depeche Mode: 46.000 spectatori
– Shakira: 30.000 spectatori

Depeche-Mode--Concert-in-Bucuresti-pe-Arena-Nationala-pe-15-mai---Concerte-2014 shakira_poster_nou_247x350_1_qava_1_14yu_jpg_7327_image_m

Az évente megszervezendő:

Kronika: 5000 éző
Fasi Mulato: 5000 éző

Sportesemények, labdarúgómérkőzések:

Steaua București-Real Madrid: 40.000 néző
Steaua Bucuresti-Lion: 40.000 néző
Steaua București-Valencia: 40.000 néző
Gala K1: 5000 néző

2013551674_champions_league_wallpaper2_89720900_71467400_13580500 superkombat1

 

Fontosabb helységek, ahol orzo-védo szolgáltatást végzünk

Szentanna község
Oroszhegy község
Szentpál község
Mezoméhes község
Nagysármás városa
Marosbogát község
Vámosgálfalva község
Mezozáh község
Mezosámsond község
Marosmagyaró község
Szászbogács község
Mezobánd község
Maroskece község
Mezocsávás község
Koródszentmárton község
Kükülloszéplak község
Marosfelfalu község
Mezoceked község
Marosvécs község
Ratosnya község
Nagyernye község
Jedd község
Gernyeszeg község
Mezopanit község
Palotailva község
Libánfalva község

 

Videó galéria

Fotógaléria