EnglishMagyarRomână
by Transposh - translation plugin for wordpress

MRT Motorshow 2019

Echipa Gombos Security la inaltime la MRT Motorshow 2019, suntem onorati ca am putut fi parternerii unui eveniment de succes!

Vigilenta echipajului de intervenție a prevenit un incendiu de proporții si o paguba majora la un client Gombos Security din Tirgu Mures.

Vigilenta echipajului de intervenție a prevenit un incendiu de proporții si o paguba majora la un client Gombos Security din Tirgu Mures.
In dimineața zilei de 22 Ianuarie 2019 in urma declanșării alarmei, agenții Gombos Security au constatat un puternic miros de fum si au solicitat anunțarea imediata a beneficiarului si a pompierilor prin dispecerat. Agenții au asistat beneficiarul la pătrunderea in incinta clădirii, unde împreuna cu acesta au depistat rapid cauza fumului, fiind vorba de o defecțiune tehnica a centralei termice.
Agenții si dispeceratul Gombos Security au colaborat cu pompierii pentru o intervenție cât mai eficientă având ca scop minimalizarea pagubelor clientului.

Siguranța locuinței și a persoanelor trebuie să fie pe mâini bune!

Managerul firmei Gombos Security, una dintre companiile etalon la nivel național în domeniul calității în servicii de pază și protecție, Attila Gombos, ne-a oferit mai multe informații utile. Managerul com- paniei mureșene se referă la necesitatea măsurilor de securitate și pază într-o so- cietate din ce în ce mai aglomerată și mai rapidă. Citeste mai multe…

A vrut să sustragă 40l de motorină.

In seara de 11.09.2018, la ora 21:30 agentii de securitate GOMBOS SECURITY au surprins o persoana suspecta, care a incercat sa sustraga 40 l de motorina de la uilajele de pe platforma de lucru a autostrazii Transilvania. 

Agentii de securitate au prins faptasul si l-au predat organelor politiei. 

De ce sa alegi Gombos Security?

Daca esti organizator de evenimente socio-culturale, (primarie, consiliu local sau pur si simplu doresti sa administrezi un festival) Gombos Security iti vine in ajutor cu servicii de paza si protectie. 

Acum cu atat mai mult cu cat legea 333/2003 te obliga, in calitate de promoter, sa oferi participantilor aceste servicii absolut indispensabile. 

De ce sa alegi Gombos Security?

Atunci cand spui Gombos Security te referi la servicii de paza si protectie, monitorizare si interventie rapida de cea mai inalta calitate la cele mai mici preturi de pe piata. 

Agentii de securitate interventie sunt antrenati si instruiti pentru a face fata celor mai dificile situatii, astfel incat sa se restabileasca ordinea cat mai rapid. 

Gombos Security a asigurat paza si siguranta evenimentelor: tabara E.M.I., “Zilele satului com. Craciunesti”, SIC Feszt si Festivalul de teatru Passio.

Mureșul Rezidențial. Decizia care vă poate oferi liniște și siguranță în casă nouă

Prinși de multitudinea de probleme pe care le presupune o casă nouă, mulți locatari lasă la final sau ignoră capitolul siguranță. Pentru a veni în sprijinul lor, am dezvoltat acest subiect într-un dialog cu Gombos Attila, managerul firmei Gombos Security, una dintre companiile cu experiență în domeniul protecției și pazei.

Citiți in continuare aici: http://www.zi-de-zi.ro/

Gombos Security – Campioni in domeniul serviciilor de paza!

diploma2

Diploma GENEVA 2015

Century International Quality ERA Convention Geneva 2015 face parte din programul anual BID Awards, conceput pentru a recunoaste prestigiul companiilor importante, a organizațiilor și a oamenilor de afaceri din lumea business.
Pentru mai multe detalii click AICI

Gombos Security păzeste comunica Ibănești, durata de intervenție 15 minute.

Consiliere locali împreună cu căîțva cetâțeni ai comunei au ajuns la acordul de angajare al firmei Gombos Security din Tărgu Mureș pentru asigurarea pazei comunei.
Pentru mai multe detalii click pe imagine

Gombos Security deține monopolul în paza a comunelor mureșene

Tot mai multe comune din judetul Mureș preferă să semneze cu firme private de pază și protecție care sa sigure buna ordine mai ales pe timpul
Pentru mai multe detalii click pe imagine